MEDITERANSKI GRAD S TRKAČKIM DUHOM

PRIJAVITE SE! Dubrovnik RUN poziva vas na finalnu utrku

Tko će biti pobjednik, a tko će biti pobjednica lige 2016. godine, potom utrke 6. kolo Dubrovnik RUN lige 2016., dođite i doznajte u subotu na Babin kuk.

Sudjelovanje je besplatno, a trčat će se dva kruga po 3500 m, ukupno 7000 m. Start i cilj su kod recepcije kampa Solitudo na Babinom Kuku. Program započinje u 11.30 podjelom brojeva, utrka starta u 12.00, a proglašenje pobjednika i pobjednice utrke br. 6 i DUBROVNIK RUN lige 2016. upriličit će se u 13 sati.

Dubrovnik RUN ovom prilikom želi zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji lige 2016. Ove godine trčalo se u luci Dubrovnik, na Lokrumu, u rijeci Dubrovačkoj, u Šumetu, na Šipanu, i u Slanome. 

Uz mnogo pomoći i razumijevanja uspjeli su ove godine imati rekordan broj sudionika lige, i s ponosom mogu reći da je Dubrovnik postao još jedan mediteranski grad s trkačkim duhom. 

Nije više neubičajeno vidjeti lokalne rekreativne trkače po ulicama Grada kojih je sve više, i raznih generacija! Trčanje je definitvno i dokazano najbolji vid rekreacije danas za sve ljude, poručuju iz Dubrovnik RUN-a, a Dubrovnik je grad koji pruža mnogo pogotovo van sezone kad je naša južna klima umjerena i najbolja za trčanje na otvorenome, što malo gradova u unutrašnjosti i na sjeveru mogu za sebe reći! 

Vozače stoga molie za oprez, poštovanje prema trkačima i osnovnim pravilima u vožnji, tj. da svi pješaci kao i trkači imaju prednost bez obzira na signalizaciju. Ukoliko negdje vidite nekoga da trči ili šeta pored ceste – usporite i odmaknite se dovoljno da se ne dogodi nesreća, apeliraju iz kluba. 

Prijave do petka na www.racecollector.com

Komentiraj članak

Komentari