Moda

PRIČA O LJUBAVI I BOLI: Nova kolekcija iz Marle (FOTOGALERIJA)

Ona je mlada, lijepa, pametna, atraktivna, neodoljivo seksi i može imati bilo kojeg muškarca, ali ne, odabrala je njega, bad guya, koji je želi posesivno za sebe.

Svaki njen potez ne može mu promaknuti. Njenu jaku osobnost nije moguće mijenjati ni buntovnički duh smiriti, osim ako on upotrijebi sredstva prisile.
Nije to priča samo iz vašeg susjedstva ili priča nalik onoj iz filma „Devet i pol tjedana“, možda je to i vaša priča, možda ste i vi žrtva nasilnika kojemu ne možete odoljeti. Možda je vaša ljubav prejaka ili je već prešla u ovisnost, pa joj se ne možete ili ne želite oduprijeti.

Temelji ove priče poslužili su dizajnerici modnog branda Marla, Nives Stepinac Grgurić, za editorijal te kao inspiracija za kolekciju Fashion Victim. U kolekciji Nives istražuje reljefe na površinama tkanina i finih pletiva, koje ručno oblikuje, dodajući im kao završni touch prigodne modne dodatke i nakit vlastitog potpisa, s dodatkom poludragog kamenja i Swarovski kristala. Svaki je komad odjeće i dodataka, kao i uvijek, unikat.

Komentiraj članak

Komentari