Turnir na male barice 'Čokolino 2016.'

Preokret Orfanela u posljednjoj minuti! (FOTO)

Utorak je na Malom Wembley-u bio potpuna suprotnost u odnosu na dan ranije. I dok je u pet utakmica u ponedjeljak postignuto samo šest pogodaka, 24 sata kasnije skoro duplo više već u prvom susretu (Ura nage – Crvena funjestra 2:7). Na kraju ukupno 28 pogodaka sedmog dana 24. po redu turnira na male barice 'Čokolino 2016.'.

Ura nage nije ista momčad s Damjanom Šulićem i bez njega, ali rijetki su očekivali takvu dominaciju Crvene funjestre. Golijadu je s dva pogotka otvorio Dejan Krijes, nastavio Josip Šoletić, a s dva uzastopna pogotka zaključio Miro Ćuzulan. Ombla uvjerljiva protiv 23 (dva pogotka Nika Vlahušića) jednako kao i Mane hastra protiv Barake (tri pogotka Tomija Duždevića i dva Dada Butigana).

Strava team je povela preko Gorana Filipovića, a u završnici prvog poluvremena izjednačio je Ivan Tomšić. U ruletu penala spretnija Konoba Peline. Najzanimljivija utakmica večeri bio je dvoboj Kantafiga predvođenog Emirom Spahićem i mladih Konavljana iz momčadi Orfanel. Na ulasku u posljednju minutu, Gružani su imali 3:1, ali Kuliš i Opušić donose iznenađujući, ali potpuno zasluženi remi, a nakon penala i pobjedu. Termo solari je već u uvodnim minutama vodio 2:0 preko Maria Marinovića pa je pobjednik brzo bio poznat.

Današnji program počinje u 19 sati i 40 minuta, na rasporedu je pet utakmica.

Rezultati (Utorak, 19. srpnja)

Ura nage – Crvena funjestra 2 : 7, Ombla – 23 3 : 0, Mane hastra – Baraka 5 : 0, Strava team – Konoba Peline 1 : 1 (1:3), Orfanel – Kantafig 3 : 3 (5:3), Termo solari – Brazil 3: 0

Raspored (Srijeda, 20. srpnja)

19:40 Caffe bar Mirakul - #CRO

20:20 Evo nas opet – No name

21:00 Maximo čupavac – Orašac

21:40 Deus – Mokošica

22:20 Gangbang squad – Totalni promašaj

 

Komentiraj članak

Komentari