U 9:30 sati

Prenosimo uživo svečanu promociju pete generacije prvostupnika i treće generacije magistara struke

Svečane promocije pete generacije prvostupnika i treće generacije magistara struke Sveučilišta u Dubrovniku održat će se sutra, 24. veljače 2012. godine, u hotelu Libertas Rixos i to:

-    u 9:30 promocija prvostupnika i

-    u 12:30 promocija magistara struke.

Svjedodžbu će dobiti ukupno 222 studenta preddiplomskih studija, od toga 43 studenta Pomorskog odjela, 95 studenata Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, 19 studenata Odjela za elektrotehniku i računarstvo, 6 studenata Odjela za akvakulturu, 49 studenata Odjela za komunikologiju i 10 studenata Odjela za umjetnost i restauraciju.

Diploma će se uručiti ukupno 154 studenta diplomskih studija, od toga 71 studenta Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, 18 studenata Odjela za elektrotehniku i računarstvo, 5 studenata Odjela za akvakulturu i 60 studenata Odjela za komunikologiju.

Na svečanim promocijama dodijelit će se i dodatne diplome najboljim studentima, kao i rektorove nagrade za najbolji uspjeh u akademskoj 2010./2011. godini.

Popis prvostupnika i magistara struke, te predloženih studenata za dodatne diplome i rektorovu nagradu za najbolji uspjeh možete pogledati ovdje.

Svečanu promociju studenata Sveučilišta u Dubrovniku možete pratiti putem video live streama na portalu Portaloko.hr, zatim na portalu Radija LAUS (www.radio-laus.hr) i internetskoj stranici dubrovačkog sveučilišta (www.unidu.hr)  od 9:30 sati.
Komentiraj članak

Komentari