Preludij za novi nosač zvuka

PREMIJERA Dubrovnik u novom spotu 2CELLOS! (VIDEO)

2CELLOS jučer su objavili 'Game of Thrones' , prvi singl s nadolazećeg albuma 'Score'

Riječ je o temi iz hit serijala “Igra prijestolja” koju prati i upravo objavljen, sjajan spot u režiji Darka Drinovca. Uz predivnu glazbu 2CELLOS, spotom dominiraju i vizure Dubrovnika koje oduzimaju dah.

„Spot smo snimali u prekrasnom Dubrovniku, na mjestima gdje je snimana Igra prijestolja. Drago nam je što kroz spotove imamo priliku prikazati cijelom svijetu ljepote Lijepe naše, ovoga puta ljepotu Dubrovnika za koji smo posebno vezani i zbog Lukine obitelji.”, poručuje Stjepan Hauser.

Osim što su 2CELLOS veliki fanovi poznatog serijala, ovim su spotom ujedno najavili i izlazak novog albuma „Score“ (Portrait/Sony Music Masterworks)! Album izlazi 17. ožujka, a uključuje 14 tema iz poznatih filmskih hitova. Snimili su ga s Londonskim simfonijskim orkestrom:

“Uvijek nam je bila velika želja svirati filmsku glazbu i tko bi rekao da ćemo jednog dana snimiti cijeli album uz najbolji orkestar na svijetu! Obožavamo filmsku glazbu, a na albumu predstavljamo neka od nama najdražih djela i nama omiljene filmske skladatelje.”, poručuju Luka i Stjepan.

Izvor: Kigo.hr 

Komentiraj članak

Komentari