Druga tura objava

Predstavljamo nova imena na Terraneo festivalu

Drugi set izvođača, u identičnom paketu od 14 imena, donosi nam šibenski Terraneo. Prije svega tu je headliner festivala – The Roots, Parov Stelar Band, The Vaccines i ostali.

Šibenski Terraneo ne staje, nakon odličnih objava prije mjesec i pol dana i ovaj put nas je zapljusnula objava interesantnih imena. Hip-hop orijentirani The Roots, kao vrhunska koncertna atrakcija apsolutni su hit sezone, a instrumentalnu kvalitetu svoje izvedbe dokazuju i soul i gospel utjecaji.

The Vaccines su potentni britanski rockeri, te su u apsolutnom naletu snage, pa činjenica da su ove godine osvojili Brit Awardse, te bili nadomak MTV nagradi za najbolju live izvedbu nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Parov Stelar Band se rodio kao solo projekt glazbenog DJ-a, koji je kasnije prerastao u punokrvni live band koji inovativno kombinira elektronsku, jazz i fusion glazbu.

Ostala imena su The Jicks, Future of the Left, tUnEyArDs, Aeroplane, Max Tundra, Dan Mangan, Jarboli, Ola Orhe, The Toronto Drug Bust, Erotic Biljan & His Heretics i Kandžija.
Organizatori najavljuju i dodatan dan, 10.kolovoza, a program će biti raspodijeljen na prva 3 festivalska dana te posljednji dan programom u Aero zoni.

Kao što smo najavljivali, i službeno je potvrđena kamp opcija, i to sa dvostruko većim kapacitetom od prošlogodišnjeg. 4000 karata osigurano je za kampere,a imati će mogućnost obitavanja čak 6 dana(6.-11. kolovoza). Cijena je 200 kn, a prodaja će započeti 13. travnja
Festivalske ulaznice su dostupne do 14.svibnja po cijeni od 390 kn, dok će nakon toga skočiti na 440 kn. Na samom ulazu cijene će biti 490 kn. Ulaznice se mogu nabaviti u sustavu Eventim (www.eventim.hr),  Dallas shopu  i Šešula baru u Šibeniku te zagrebačkoj publici već dobro poznatim destinacijama glazbenoj knjižari RockMark, klubu Purgeraj i Dirty Old Shopu.
Web stranicu festivala posjetite na www.terraneofestival.com .

Tomislav Jakopović
(www.jakop.org)


Komentiraj članak

Komentari