INDIREKTNO NAJAVILA KANDIDATURU

PREDSJEDNICA NAJAVILA KANDIDATURU 'I sljedećih pet godina ja ću u Knin dolaziti kao predsjednica'

Iako nije direktno potvrdila kandidaturu na predstojećim predsjedničkim izborima, Kolinda je u izjavi novinarima u Kninu ipak dala naznaku da njena kandidatura uopće nije upitna.

Prvo je poručila: "Vidimo se iduće godine."

A onda je rekla: "Ja ću idućih pet godina biti predsjednica."

Kolinda već tjednima ne želi reći hoće li se kandidirati za novi mandat ili neće. Krajem lipnja na Facebooku je napisala da odluku o kandidaturi za drugi predsjednički mandat neće donijeti prije Dana domovinske zahvalnosti 5. kolovoza, pri čemu je zahvalila svima koji joj daju podršku za drugi mandat, piše Index.hr.

"Ovim putem zahvaljujem svima koji mi pružaju podršku za drugi mandat predsjednice Republike Hrvatske, posebno stranci čiji sam kandidat bila i prije pet godina", napisala je predsjednica na službenim Facebook stranicama dodajući da joj svaka podrška puno znači. Kad je u pitanju njezina odluka o kandidaturi za drugi mandat, Kolinda je navela kako joj je velika želja da na obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti u Knin ide kao predsjednica, a ne kao kandidatkinja na izborima, kako bi taj poseban dan za Hrvatsku bio ostavljen  izvan konteksta političke kampanje.

Danas je ipak indirektno najavila svoju kandidaturu.

Komentiraj članak

Komentari