BIVŠA MISS HRVATSKE

Predivna Fani Čapalija plijeni pažnju u novom spotu klape Rišpet (VIDEO)

U spotu klape za novu pjesmu 'Kad iman tebe', ulogu glumice preuzela je prekrasna Splićanka, bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija.

Nakon velikog uspjeha s hitom "Šta mi ljube oćeš kazat", klapa Rišpet nastavlja niz novom uspješnicom naziva "Kad iman tebe".
Ponovno je riječ o veseloj dalmatinskoj pjesmi ljubavne tematike, skladatelja klape Rišpet - Pere Kozomare, na tekst Jasmina Tursića.

Pero Kozomara se i ovoga puta odlučio za veseliju pjesmu koju će Rišpet uvrstiti u svoj repertoar: "Nadam se kako će se i ova pjesma svidjeti našoj publici koje je svakim danom sve više - na Facebooku nas trenutno prati preko 50 tisuća fanova, a na brojnim koncertima ovog ljeta impresionirali su nas svojom brojnošću i poznavanjem svih tekstova.

'Jer kad iman tebe - ka' da moj je cili svit, samo u tvom zagrljaju vridilo bi mi umrit' novi je refren koji vjerujemo da će brzo upamtiti", objasnio je.

Klapa Rišpet u izdanju "Hit recordsa" izdala je i posljednji album naziva "Reći ćeš mi fala", koji je postigao zavidnu prodaju te se još uvijek nalazi na listi među 30 najprodavanijih hrvatskih albuma.

U spotu klape ulogu glumice ovoga puta preuzela je prekrasna Splićanka, bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija.  

"Ovo je moja druga suradnja s klapom Rišpet, tako da je snimanje proteklo u opuštajućoj i ugodnoj atmosferi. Inače sam veliki ljubitelj klapskog pjevanja, tako da je ova pjesma baš po mom guštu. Veselim se spotu i vidjeti reakcije ljudi", rekla je Fani, donosi tabloid.rtl.

Komentiraj članak

Komentari