ZIMSKI PROGRAM

Požurite po promo cijene ulaznica za nadolazeće koncerte u Revelinu

Program zimskog dijela koncertne sezone u Revelinu predstavljen je svim gostima, a zabave prema najavi u blagdansko vrijeme sigurno neće nedostajati.

U uredu Revelina pripremljene su posebne blagdanske cijene za sve koji se na vrijeme odluče kupiti ulaznicu i tako rezervirati svoje mjesto na koncertima za koje je već sada interes velik. 

Jedan od najpopularnijih pjevača u zemlji, Ivan Zak, izvođač je s kojim se nastavlja zimska koncertna sezona u Revelinu. U prodaji do 20. studenog su promo paketi (2+1 gratis) koji za studente uz X-icu iznose 100 kuna, dok je paket (2+1) za regularan dio 140 kuna.

Također 10 najbržih može uz kupnju 10 ulaznica odjednom dobiti i bocu alkoholnog pića besplatno. Odlična prilika za super jeftin izlazak i dobar provod. 

Nakon obiteljskog druženja Božić provedite s Jelenom Rozgom u društvu svojih najdražih. Revelin će kao i ovog Božića ugostiti jednu od najvećih glazbenih zvijezda. Poznato je kako je zabava u Revelinu 25. prosinca neizbježna za sve, a na vama je da iskoristite priliku jer prvih 100 regularnih ulaznica u prodaji su po cijeni od 40 kuna do 20. studenog ili do isteka zaliha.

Požurite u ured Revelina jer možda uhvatite i prvih 5 PROMO Božićnih paketa koji uključuju 5 ulaznica i bocu alkoholnog pića po cijeni od samo 500 kuna. 

Željko Joksimović ime je koje je dubrovačka publika dočekala s oduševljenjem. A nikad bolju priliku za prvih 100 promo ulaznica po cijeni od 100 kuna iskoristite do 20.11. samo u uredu Revelina.
Odlučite se na vrijeme i požurite s kupnjom ulaznica jer su akcijske cijene u uredu Revelina dobitna kombinacija za vas.   

Komentiraj članak

Komentari