Bliži se vrijeme odluke o izboru studija

POŽURI I PRIJAVI SE ODMAH: RIT Croatia ponovno osigurao fond stipendija veći od 2,5 milijuna kuna!

Visoka škola RIT Croatia (donedavno poznata pod imenom Američka visoka škola za management i tehnologiju) raspisala je Natječaj za dodjelu stipendija za upise u 2014./2015. akademsku godinu. Fond stipendija iznosi više od 2,5 milijuna kuna. Prijaviti se mogu svi učenici četvrtih razreda srednjih škola, kandidati koji su već upisani na neku drugu visokoobrazovnu instituciju i kandidati koji su prijašnjih godina završili srednjoškolsko obrazovanje.

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije  studiraju na tom uglednom američkom koledžu.  Svake godine RIT Croatia ulaže značajna sredstva u stipendije, a prošle godine više od 60% studenata upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT/ACMT-u.
VELIK INTERES I ROKOVI ZA PRIJAVU!
Kao i svake godine, interes studenata za dobivanje stipendije je vrlo visok. Prijave se zaprimaju do 15. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2014. Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@croatia.rit.edu, tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE


Riječ je o tri vrlo popularna obrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku:  Međunarodno poslovanje (Zagreb), Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Dubrovnik) i Informacijske tehnologije (Dubrovnik i Zagreb) . 

Vrhunski programi koji se izvode uz uporabu najsuvremenije tehnologije, američka i hrvatska diploma,  program razmjene studenata među ostalim kampusima RIT-a (Rochester New York i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo, rad u malim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju te snažne veze s industrijom samo su neke od prednosti  studiranja na RIT Croatia.

Izuzetno motivirani i studentima posvećeni profesori, minimalizirana birokracija i administracija te snažna i dobro povezana udruga diplomanata samo su neki od razloga zbog kojih RIT Croatia privlači veliki broj studenata željnih školovanja na inovativan način.

Sponzorirani članak

Komentiraj članak

Komentari