RAZLOZI SINOĆNJEG SUKOBA NA PLOČAMA

POZNATI DETALJI I AKTERI Neriješeni dugovi povezani s drogom razlog sukoba taksista i napadača?

Mladić iz Dubrovnika A.M. (28) propucan je nešto prije ponoć na Pločama, u samom centru Dubrovnika. Napadači su u bijegu.

Ozlijeđeni muškarac je van životne opasnosti, a nalazi se na ortopedsko-traumatološkom odjelu Opće bolnice Dubrovnik s ustrijelnom ranom natkoljenice i prostrijelnom ranom potkoljenice.

Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik do sukoba je došlo zbog neriješenih dugova povezanih s drogom. Navodno je ozlijeđeni A.M. dugovao novac Zagrepčaninu, čiji identitet ni policija ne zna te je ovaj došao u Dubrovnik kako bi se s njim sukobio i naposlijetku ga upucao iz vatrenog oružja. Njegov supočinitelj je M.B. (23) iz Nove Mokošice, a policija intenzivno traga za obojicom. 

Iako je A.M. pripadnik BBB iz Stare Mokošice dok je M.B. pripadnik Torcide iz Nove Mokošice izgleda da ovaj sukob ipak nije 'navijački' te M.B. nije povukao okidač kako se priča po gradu.

Kako je još u kasnim noćnim satima izvijestio Dubrovački dnevnik, u A.M. je ispaljeno šest metaka. Očevidci događaja ustvrdili su kako ga je jedan od metaka pogodio u koljeno te da je sve započelo naguravanjem da bi na kraju kulminiralo i pucnjavom te ranjavanjem.

A.H.

Komentiraj članak

Komentari