BRUTALNI NAPAD

POZNAT MOTIV NAPADA Ubojica iz Đakova i prije je bio nasilan

Osumnjičenik koji je u utorak iz vatrenog oružja usmrtio socijalnu radnicu đakovačkog Centra za socijalnu skrb i teško ranio njezinog kolegu pravnika Centra uhićen je oko 20 sati i doveden u policijske prostorije, izvijestila je osječko-baranjska policija. Osumnjičeni 61-godišnjak je nakon dojave građana pronađen u polju između Đakova i mjesta Đakovački Selci, u blizini autoceste A5, rekao je zamjenik načelnika PU Darijo Premec novinarima u Đakovu, piše Net.hr.

“Pri uhićenju nije pružao otpor, ali kod njega je pronađeno vatreno oružje. Osumnjičenik je doveden u policijsku postaju i pod nadzorom je”, kazao je Premec.

Dodao je kako će se nad osumnjičenikom, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, provesti izvidi, a sukladno odluci Državnog odvjetništva, bit će sproveden u policijsku pritvorsku jedinicu. O daljnjim koracima odlučit će tužiteljstvo. Premec je pojasnio kako je policija tijekom potrage zaprimila nekoliko dojava o mogućim lokacijama njegova kretanja, koje se nisu pokazale točnima, a u potrazi su bili angažirani djelatnici interventne, specijalne i kriminalističke policije. 

Na novinarski upit jesu li iz đakovačkog Centra za socijalnu skrb i prije dolazile dojave da im je osumnjičenik prijetio, Premec je kazao kako će se tijekom kriminalističkog istraživanja provjeriti je li bilo takvih dojava.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari