UDRUGA MLADIH ORLANDO

Pozivamo vas na radionicu Tehnike snimanja zvuka

Udruga mladih Orlando organizira radionicu "Tehnike snimanja zvuka" koja će se održati 21. i 22. svibnja od 17 sati u prostorima Kluba Orlando. Drugi dio iste radionice najavljen je za 28. i 29. svibnja. Ovom prigodom Orlando svojim raznolikim programom najavljuje Dane otvorenih vrata udruga koji se obilježavaju od 23. do 25. svibnja

"Glazbeno scenske djelatnosti i autorsko stvaralaštvo iz dana u dan zahvaćaju svaki segment društva. Baš kao što je nemoguće zamisliti kakav bi bio svijet bez zvuka, tako je nemoguće zamisliti kakvi bi bili ti zvukovi da produkcijski alati nisu dosegnuli visoki tehnološki aspekt vrijedan divljenja", poručuju iz Udruge.

Najavljena radionica će se fokusirati na početne korake koji su relativno shvatljivi i onima koji se po prvi put susreću s pojmovima koji su uvriježeni u glazbenoj/filmskoj industriji i profesionalnoj produkciji. Kategorizirat će se procesi i stadiji obrade zvuka koji dovode do završnog snimka koji dolazi na TV, radio postaje, Internet kanale i naravno do uha krajnjeg slušatelja ili interesne skupine. Voditel, odnosno moderator radionice je Žarko Dragojević.

Ž. D.

Komentiraj članak

Komentari