NAKON 'BLAMAŽE'

POTVRDA STIGLA IZ HAJDUKA Siniša Oreščanin više nije trener prve momčad

Dan nakon poraza od Gżire Uniteda i ispadanja u prvom pretkolu Europske lige, raskinuta je suradnja između Hajduka i dosadašnjeg trenera prve momčadi Siniše Oreščanina, piše Telesport.

Vijest je potvrđena i objavljena na internetskim stranicama kluba koji se u četvrtak neočekivano oprostio od europskog natjecanja. Ime novog trenera, očekuje se,  trebalo bi biti potvrđeno na konferenciji za medije koja započinje u 18 sati.

Oreščanin je preuzeo prvu momčad Hajduka krajem studenoga prošle godine i s njom osvojio četvrto mjesto u poretku klubova koji se natječu u hrvatskom prvenstvu.

Zadnja utakmica bila mu je ona jučerašnja koju je najbolje opisala riječ — blamaža. I nakon koje nije dao ostavku, tek izjavu da će se o njoj razgovarati idućih dana. Klub nije imao baš toliko strpljenja pa je konferencijom za medije zapravo najavio ovo što se sad dogodilo prihvativši očito dio izjave sad već svog bivšeg trenera da “od odgovornosti ne bježi i da je njegov dio odgovornosti najveći”, piše Telesport.

Komentiraj članak

Komentari