ULICA DR. ANTE ŠERCERA

POSTOJI OPRAVDAN RAZLOG Radovi na putu prema bolnici su se izvodili tijekom noći

Radovi u Ulici Ante Šercera koja je zaista bila jedna od najproblematičnijih dionica u Dubrovniku su u tijeku, no sinoć su se preselili i u rane jutarnje sate.

Radovi su oko 2:00 sati probudili dio Lapađana, no iz gradske uprave navode kako za takvo što ipak postoji opravdan razlog. Također, poznato je kako navedena ulica vodi do Opće bolnice Dubrovnik te kako njome često od rotacijom prolaze vozila Hitne pomoći. Tijekom dana, dok je promet pojačan, ovavki radovi bi dodatno usporili promet, ali i zakomplicirali prolazak vozila Hitne pomoći, pa se oni odvijaju kada prometa gotovo nema.

"U svrhu dovršetka radova i puštanja prometnice u kolni promet se u razdoblju od 26. do 28. travnja odobrio rad i u večernjim satima jer nema prometa, a i kako bi se radovi mogli što prije završiti i kkao bi se promet mogao normalno odvijati. Sezona je pred vratima, a već su se na dubrovačkim prometnicmaa počele stvarati gužve. Ta prometnica nam je što zbog Bolnice, a što zbog frenkventnosti jako bitna. Do 1. svibnja sve mora biti završeno i pušteno po pitanju kolnog prometa," izjavila je zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić za Dubrovački dnevnik.

Komentari

Komentiraj članak

Komentari