SANACIJE U TIJEKU

POSLJEDICE SNJEŽNOG NEVREMENA Puklo na stotine vodomjera, veći broj prometnih nesreća

Tijekom 11. i 12. siječnja na dubrovačkom području je zabilježen veći broj prometnih nesreća zbog snijega i nepovoljnih uvjeta na cestama.

Prema informacijama iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u ta dva dana zabilježeno je ukupno 18 prometnih nesreća u županiji od čega tri nesreće s ozlijeđenim osobama. Riječ je o pet ozlijeđenih osoba koje su zadobile lakše tjelesne ozljede. Najviše prometnih nesreća zabilježeno je na području Grada Dubrovnika, točnije u Ulici Pera Bakića, i u Slanome.

Zbog snijega i niskih temperatura, dolazilo je do pucanja vodomjera i cijevi, a kako kaže direktor Vodovoda Pero Mišković, najviše takvih slučajeva zabilježeno je na području Župe dubrovačke, Dubroačkog primorja i Stona. Radnici Vodovoda već su u nedjelju, 8. siječnja, počeli pratiti stanje. 

„Sanacije su još uvijek u tijeku. Popucalo je više stotina vodomjera zbog čega su korisnici ostajali bez vode, a dolazilo je i do pucanja cijevi. Vodovod će nakon radova koje ima pozvati potrošače da izoliraju odnosno prodube svoje šahtove u slučaju da se ovakvi vremenski uvjeti ponove“, kazao je Mišković.

Izvor: Dubrovački dnevnik 

Komentiraj članak

Komentari