Emily Ratajkowski

POSLALA PORUKU MLADIM DJEVOJKAMA Poznata manekenka objavila svoju fotografiju na kojoj je imala 14 godina

Popularni model i glumica želi osnažiti mlade djevojke diljem svijeta.

Iako je mnogima najpoznatija po svojim oblinama i seksepilnim fotografijama, Emily Ratajkowski puno je više od još jednog modela, glumice ili influencerice, piše super1.telegram.hr

Na Instagramu je prati preko 25 milijuna ljudi, a svoj profil iznova koristi za slanje poruka koje smatra društveno relevantnima. Njezina posljednja objava koja je došla u fokus medija je ona na kojoj kao 14-godišnjakinja pozira u bikiniju na plaži. Kako je objasnila u opisu ispod fotografije, nekad ju je koristila kako bi svima koji su u to sumnjali pokazala kako je njezino tijelo prirodno i kako se nije podvrgla nikakvim zahvatima.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I used to like showing people this photo of me at 14 to prove that my body is natural. Now I’m a little sad it exists at all. I was just a kid in this picture and I wish the world had encouraged my 14-year-old self to be more than just my body. All of that said, I do still feel like I’ve been empowered through my body and my sexuality via modeling and platforms like Instagram. Luckily I have discovered the parts of me that are so much more important than “sexiness”, but if you’re a 14-year-old girl reading this, don’t worry about any of that for now. Read lots of books and know that what you see on Instagram is just a very small fraction of complete and beautifully complex human beings.

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)Sij 4, 2020 u 11:38 PST

No, s druge strane, napisala je i kako joj je danas pomalo žao što ta fotografija uopće postoji, kao i to da bi radije da su je u tim godinama ohrabrivali da bude nešto više od puke slike tijela. Kaže kako je, srećom, negdje po putu otkrila dijelove sebe koji su mnogo važniji od seksepila. Za kraj, svim djevojkama od 14 godina koje čitaju objavu, poručila je da se trenutačno ne zamaraju ničim od ovog. Sve što sada trebaju jest čitati što više knjiga i uvijek zapamtiti da je ono što vidimo na Instagramu tek dijelić stvarnog života.

Komentiraj članak

Komentari