Ljubav

POMOZIMO ANTI Pokušava pronaći svoju sestru, razdvojili ih dok su još bili mali

Život čudne priče piše, ponekad i neobične, ali i tužne. Tužna priča prati i mladog Antu Dragojevića koji je nekoć skupa sa svojom mlađom sestricom bio štićenik dubrovačkog doma za nezbrinutu djecu, Doma Maslina. No, izgubio je svaki kontakt sa sestrom, i to jako davno, točnije od onog trenutka kad je njegova sestrica posvojena. Postala je član nove obitelji što je značilo da je ostala odvojena od svog rođenog brata, ali i on od nje. Nakon dugo godina njen brat Ante odlučio ju je pronaći.

 Njegov apel za pomoć i emotivnu poruku prenosimo u cijelosti I nadamo se da će uz pomoć dobrih ljudi pronaći svoju sestru veoma brzo. 

"Sretan ti rođendan, voli te braco. 12.11.2001 rođena si u Dubrovniku. Ime ti je Ivana Dragojević (najvjerojatnije promjenjeno).
Bili smo zajedno u domu Maslina u Dubrovniku, a onda su nas razdvojili. Ti si usvojena i uz sve pokušaje nikako da te pronađem. Sada kada imas 18 godina niko nam ne može zabraniti da se sretnemo. Molim te javi se svom bratu. Molim dobre ljude da mi pomognu. Hvala."

Komentiraj članak

Komentari