OPTUŽEN ZA SILOVANJE

POLICIJI GA PRIJAVILA ŽRTVINA LIJEČNICA Damir Škaro priveden u DORH

Nakon što je jučer uhićen, čelnik Autokluba Siget i bivši saborski zastupnik HDZ-a Damir Škaro nešto prije podne doveden je na ispitivanje dežurnom županijskom državnom odvjetniku u Velikoj Gorici, piše Index.hr

Policajac ga je držao dok ga je privodio.

Škaro je optužen za silovanje djelatnice Autokluba Siget 10. kolovoza ove godine, a policiji ga je prijavila njena liječnica. Županijsko odvjetništvo sudu bi moglo predložiti mjesec dana istražnog zatvora zbog mogućeg utjecaja na svjedoke.

HDZ nije demantirao da je Škaro njihov član

HDZ je na slučaj reagirao priopćenjem u kojem najoštrije osuđuje seksualno, obiteljsko, kao i svaki drugi oblik nasilja. "Očekujemo pravovremenu i energičnu reakciju nadležnih institucija, kao i promptno utvrđivanje činjenica. Stranka će reagirati temeljem svojega Statuta u kojemu su jasno navedene stegovne mjere za teške povrede članske obveze", piše u priopćenju.

Oglasio se i AK Siget, kaže da je osoba visokih menadžerskih sposobnosti

Priopćenjem se oglasio i Autoklub Siget. Navode da je funkcija Damira Škare volonterska te da se radi o osobi čiji je doprinos rezultatima Autokluba Siget nedvojben. Dodaju da nemaju saznanja o informacijama objavljenima u medijima.

"Damir Škaro na čelo Autokluba Siget čiji je predsjednik i danas, dolazi 2004. godine. Za predsjednika je jednoglasno izabran na izbornoj Skupštini.

Njegova je funkcija volonterska, a profesionalno se radi o osobi visokih managerskih sposobnosti, čiji je doprinos razvoju i rezultatima Autokluba Siget nedvojben.

Autoklub Siget danas je najveći autoklub u Hrvatskoj, kojeg odlikuje najviša razina kvalitete i usluge, o čemu svjedoči više od 35.000 članova i više od 100.000 korisnika usluga.

Nemamo nikakvih saznanja o informacijama vezanim za g. Damira Škaru, objavljenim u medijima, te molimo da o ovoj temi kontaktirate nadležne državne institucije", stoji u odgovoru Autokluba Siget Indexu.

 

Komentiraj članak

Komentari