MASAKR

POLICIJA RIJEŠILA SLUČAJ TROSTRUKOG UBOJSTVA Svi ostali u šoku kad se otkrilo tko je ubojica

Pilot Christian Richard Martin uhićen je u subotu u zračnoj luci Louisville dok se pripremao poletjeti zrakoplovom u Sjevernu Karolinu. Optužen je za tri ubojstva, palež, pokušaj paleža, provalu i uništavanje dokaza, javlja Sky News.

Tužiteljstvo smatra da je odgovoran za smrt Calvina i Pamele Phillips i njihovog susjeda Edwarda Dansereaua. Tijelo ustijeljenog Calvina Philipsa pronađeno je u njegovom domu u Pembrokeu u Kentuckyju, a u kukuruzištu nekoliko kilometara dalje otkrivena su tijela njegove supruge Pamele i Edwarda Dansereaua u zapaljenom autu.

Nakon ubojstava Martin se odselio iz Kentuckyja i u vrijeme uhićenja živio je u Sjevernoj Karolini. Uredno je radio kao pilot za American Airlines, a s obzirom da je uhićen u kokpitu, na fotografiji iz policijske stanice Martin je u pilotskoj uniformi.
Policija je osumnjičenika odmah stavila u lisice i prošetala kroz zrakoplov na očigled šokiranih putnika:

- Ovako nešto smo vdijeli samo u filmovima. Bilo je jako napeto, a čini mi se da su njegove kolege znale da nešto s njim nije u redu - rekla je putnica Ashley Martin za WDRB.

Do suđenja će biti u pritvoru u Christian Countyju, gdje su se ubojstva dogodila.

Tužitelj Andy Beshear iz Kentuckyja preuzeo je slučaj 2017. nakon što ga je kontaktirao Phillipsov sin i kazao da se boji kako je istraga zamrla. Rođaci su u izjavi priopćili da ih "progoni ono što im je počinjeno, ali da ih nadalje progoni pomisao da je netko i dalje slobodan činiti štogod poželi, onkraj uljudbe ljudskog roda ili zakona".

Komentiraj članak

Komentari