STRAŠNO

POKUŠAVAO NAPRAVITI EGZORCIZAM Muškarac iz SAD-a ubio svog šestogodišnjeg sina

Muškarac iz Arizone optužen je za ubojstvo svog 6-godišnjeg sina nakon što je nekoliko minuta nalijevao vruću vodu dječaku u usta, piše New York Times. Sve se odvilo tijekom pokušaja egzorcizma, izvijestila je policija.

Uhićen je u četvrtak u obiteljskoj kući koja se nalazi u rezervatu plemena Pascua Yaqui, smještenom oko 16 kilometara jugozapadno od grada Tucsona.

Držao ga ispod kipuće vode

Pablo Martinez (31) rekao je policijskim službenicima kako je dijete bilo opsjednuto demonom i da ga je pokušao spasiti. Naime, shvatio je da je dijete u rukama zla kada ga je toga dana kupao u kadi i kada je dječak iznenada imao napad bijesa. Zato je pet do deset minuta držao glavu svog sina ispod slavine iz koje je tekla vruća voda.

Romelia Martinez, dječakova maćeha, ispričala je policiji da je čula čudne zvukove iz kupaonice i kako je, kada je otvorila vrata, vidjela Martineza da drži dijete pod kipućom vodom. Više puta mu je rekla da prestane, ali on je nije slušao. Romelia Martinez je tada nazvala policiju i hitnu pomoć. Otac je kasnije dječaka, kada je vidio kako mu nije dobro, pokušao oživjeti i polijevao ga hladnom vodom.

Dječak je bio gol i naslonjen na jastuk

Policija je stigla do njihove kuće oko 16:30 sati. Pablo i Romelia Martinez su ih dočekali, a otac je odmah digao ruke u zrak i priznao kako je ubio sina. Službenici su našli tijelo šestogodišnjeg djeteta na krevetu u stražnjoj sobi. Dječak je bio gol i naslonjen na jastuk. Policija ga je zamotala u ručnik i prevezla u Medicinski centar sveučilišta Banner, gdje je proglašen mrtvim.

Federalni istražni ured utvrdio je kako je dijete imalo opekotine na laktovima, rukama i glavi, a medicinsko osoblje je izjavilo kako je više od 15 posto njegovog tijela bilo opečeno, prenosi Index.

Komentiraj članak

Komentari