EUROPSKO PRVENSTVO

POKREĆE SE DISCIPLINSKI POSTUPAK? Zbog naguravanja s bjeloruskim igračem Červara će izbaciti s Eura?

Danska televizija TV2 tvrdi kako su iz EHF-a dobili potvrdu da će pokrenuti disciplinski postupak protiv hrvatskog izbornika Line Červara zbog naguravanja s bjeloruskim igračem Karvatskim u završnici utakmice kad je djelovalo kao da ga pokušava zaustaviti u tranziciji.

- Nadam se da će ga izbaciti s turnira jer je to ispravna stvar. No znam da se to najvjerojatnije neće dogoditi jer u EHF-u nema dovoljno muškaraca da izbace čovjeka koji je izbornik domaćina Europskog prvenstva - rekao je urednik TV2, Dan Philipsen.

Kod vodstva Hrvatske 24:23, naši protivnici imali su napad za izjednačenje. Karvatski u tim trenucima kreće prema golu Hrvatske, išao je s desne strane, uz samu aut-crtu, a Lino Červar rukama ga je pokušao zaustaviti. Srećom za nas suci to nisu vidjeli, a Bjelorusi nisu uspjeli iskoristiti taj napad.

Još iste večeri Červar je objasnio da je slučajno došlo do sudara, da nije ni vidio suparničkog igrača. – Ma nema tu nikakve namjere. Ja imam običaj po trenerskoj liniji hodati lijevo-desno i hodajući tako došlo je do malog sudara s bjeloruskim igračem. Sve je to u žaru borbe – rekao je izbornik poslije utakmice, piše Večernji list.

Komentiraj članak

Komentari