SUSJEDSTVO

POKOLJ U SRBIJI Mučio i ubio troje ljudi, tijela bacio u septičku jamu

Beogradska policija je sinoć oko 23 sata našla tri tijela u septičkoj jami iza šoping centra u Surčinu, piše Index.hr.

Kako su neslužbeno doznali srpski mediji, Dragoslav Jovanović koji je prije par dana ubio svoju suprugu, a zatim i sebe, osumnjičen je da je ubio i te tri osobe čija su tijela nađena u septičkoj jami.

Kako piše Telegraf, klupko se počelo odmotavati kad je, nakon sinovljeve smrti, otac Ljubiša kojeg zovu Stakleni, a koji je nekadašnji član "surčinskog klana", pozvao policiju i prijavio zločin.

Dragoslav Jovanović (25) je kako se sumnja brutalno mučio i ubio troje ljudi, Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i njegovu tetku Milju Petković (80), zbog duga oko stana koji im je Jovanović prodao.

Navodno, Jovanović je Šubari, koji mu je bio poslovni suradnik, dao stan u Beogradu, a njemu je ovaj zauzvrat trebao dati automobil marke Mercedes i ostatak novca za stan.

Međutim, piše Telegraf, Šubara taj novac mjesecima nije isplaćivao Jovanoviću. Upravo zbog toga je on, kako se sumnja, upao u stan u kojem je boravila ova obitelj. Tu ih je, s trojicom pomagača, zatočio i mučio, a potom i ubio. Njihova tijela bacio je u septičku jamu koja se nalazi na zemljištu u vlasništvu njegovog oca Ljubomira Jovanovića.

Komentiraj članak

Komentari