U Gružu

POHVALE ZA KINEMATOGRAFE Unatoč pehu s vjetrom brzo reagirali, ravnatelj Konsuo kaže da su reakcije Dubrovčana izvrsne

U vrijeme kad se ništa ne događa, za svaku pohvalu je drive-in kino u luci Gruž, koje je privuklo veliki broj Dubrovčana.

Inače, do sitne nezgode je došlo na sinoćnjoj drive-in projekciji. Urušilo se flmsko platno zbog vjetra, a Kinematografi Dubrovnik zaslužuju i sve pohvale zbog brze intervencije, piše Dubrovački dnevnik.

Dakle, treba istaknuti kako se tu ne radi o nekakvom eventualnom "fušeraju", nego o vremenskim neprilikama, a već kroz desetak minuta sve je bilo u redu.

 - E-screen je takav da mu smetaju nagli naleti vjetra, a vjetar je u nas učestala pojava, sinoć smo zadnjih 15 minuta filma imali nalete vjetra koji su bili malo jači, platno se moralo oboriti i za deset minuta smo ga digli. Film je normalno završio do kraja, nadam se da večeras i sutra nećemo imati tih problema. - kazao je ravnatelj Kinematografa Dubrovnik Nikša Konsuo.

Ističe da je i publici situacija bila simpatična.

- Svi su onako "stali" na sirenu kad smo platno osoposobili tako da nitko takvo što niej zamjerio, to se događa. - naglasio je Konsuo.

Što se tiče samog projekta, ističe kako je to za sve novo iskustvo.

- Mislim da smo to jako dobro organizacijski odradili u u pogledu usmjeravanja vozila s obzirom da nismo to nikad radili, imali smo u četvrtak testnu projekciju, ali nedovoljnu da bi tek tako mogli se uhodati u usmjeravanje vozila. No, ispalo je sve dobro, ljudima se jako svidjelo. - istaknuo je Konsuo.

Radi se o projektu Grada Dubrovnika, uz potporu Luke Gruž, Lučke uprave i Turističke zajednice Grada Dubrovnika,i Kinematografa Dubrovnik. Večeras je u 21 sat na rasporedu je film Krsta Papića iz 1991. godine „Priča iz Hrvatske“, a u nedjelju filmskim klasikom „Bonnie i Clyde“  Arthura Penna, završava trodnevno drive-in kino Dubrovnik.

Komentiraj članak

Komentari