SENZACIONALNO

POGLEDAJTE Škoro glumio predsjedničkog kandidata u Pervanovoj Večernjoj školi

U nedjelju, 23. lipnja, Miroslav Škoro objavio je kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske. Njegovi obožavatelji u komentarima bili su podijeljeni, dok su jedni bili u potpunom deliriju, drugi su pak očajavali jer “kako će Škoro pjevati i pričati viceve” ako postane predsjednik. Za te druge ovaj tekst mogao bi biti posebno blago jer smo pronašli Škorine snimke iz Pervanove Večernje škole u kojoj je viceve pričao bez straha, piše Telegram.hr.

Škoro je u Večernjoj školi utjelovio Ferdu ‘Mićka’ Smičiklasa, koji se u jednoj emisiji čak kandidirao za predsjednika i to riječima: “Pitate se za koga? Pa za mene. Vidite s kime imam posla, sve gore od gorega. Ne može gore, samo dublje. Za mene!”. Nakon toga u kadru se pojavljuje Željko Pervan koji Škori, odnosno, Ferdi dovikuje: “Ti ćeš bit’ predsjednik, samo nam nedostaje da si ti predsjednik Hrvatske."

Nismo sigurni dijeli li Pervan takvo mišljenje i u stvarnom životu, ni sjeća li se Škoro ovih scena, ali prilično su urnebesne s obzirom na trenutnu situaciju u kojoj Škoro ‘ima posla’ s Kolindom Grabar-Kitarović, Zoranom Milanovićem, Mislavom Kolakušićem i Ivanom Pernarom.

Poznat po svojoj statičnosti na sceni, Škoro je prilično iznenadio obožavatelje Večernje škole svojim doskočicama i humorom. Njegov lik Mićko bio je dio 3. sezone koja se emitirala 2005. i 2006. godine te se dosta dobro složio s ostatkom ekipe iako je dosta puta upravo on bio predmet sprdnje. Jedna od najpoznatijih snimki tako je kada ga je Tetak, čiji lik je utjelovio pokojni Đuro Utješanović, potpuno uništio jednom rečenicom.

Komentiraj članak

Komentari