NEZAVISNI SINDIKAT

PODRŠKA KOLEGA MATKU KLARIĆU: Pitamo da li su ovi medijski napisi režirani od strane Krim miljea ili pojedinih 'kolega'?

Dubrovačka podružnica Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a uputila je pismo podrške načelniku PP Gruda Matku Klariću.

"U poslijednja 24 sata od strane novinskih i TV agencija, glavna tema je život i rad policijskog službenika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, tj. načelnika PGP Gruda gospodina Matka Klarića te se neprovjerenim i nepotvrdenim informacijama nanosi nepopravljiva šteta policijskom službeniku Klariću, odnosno njegovoj obitelji kao i policijskoj službi.

Nesporno je kako je Unutarnja kontrola MUP-a bila u PU dubrovačko-neretvanskoj i ispitivala gospodina Klarića, a sve temeljem anonimnih predstavki režiranih od strane NN osoba, te da je protiv istoga pokrenut disciplinski postupak koji bi se održao pred disciplinskim sudom u Splitu, dana 25. siječnja godine.

Naime, od kada je gosp. Klarić izabran za načelnika rečene postaje, zajedno sa svim službenicima PGP Gruda nastavio se još jači operativni rad, a čime su ozbiljno umanjene mogućnosti nezakonitih djela a pogotovo u krijumčarenju i preprodaji droga, te se pitamo da li su ovi medijski napisi režirani od strane Krim miljea ili pojedinih 'kolega'.

Načelnik Klarić negira bilo kakvo seksualno uznemiravanje kolegica, a isti je iznenađen medijskim linčom" te se iskreno nada da ovi natpisi nisu usmjereni kako bi utjecali na rad disciplinskog suda da donese nepravednu sankciju, a Nezavisni sindikat djelatnika MUP-a, uz nadu da će pravda biti zadovoljena kolegi Matku Klariću pruža apsolutnu potporu u ljudskom i profesionalnom smislu.", poručili su iz Nezavisnog sindikata MUP-a podružnica Dubrovnik čije priopćenje potpisuje povjerenik Ivica Miletić.

Komentiraj članak

Komentari