Moldavci

Podignuta optužnica protiv muškarca koji je supruzi nanio teške ozljede

Optužnica protiv Moldavca koji je svojoj nevjenčanoj supruzi prije nekoliko tjedana nanio teške tjelesne ozljede danas je podignuta na Sudu u Dubrovniku, doznaje Dubrovački dnevnik, i to za kazneno dijelo teške ozljede.

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, par se odmarao u hotelu Palace. Jedne su večeri popili malo više te je došlo do verbalnog sukoba uslijed čega je Moldavac svoju partnericu, također iz Moldavije, udario bocom Coca-Cole u glavu te je teško ozlijedio. Uzrujana supruga je događaj prijavila na recepciji hotela, a suprug joj je nanio teške ozljede lica i nosa. U trenutku kad se dogodio sukob, oboje su bili pod utjecajem alkohola. 

Ozlijeđenoj ženi je pružena pomoć u Općoj bolnici Dubrovnik, a nekoliko dana nakon sukoba vratila se u svoju zemlju, dok je Moldavcu određen istražni zatvor. 

Inače, ovo je treći slučaj ove godine kako je turist napao svoju partnericu na području županije, a prethodila su mu dva slučaja u kojima su isto napravili ruski državljani.

Komentiraj članak

Komentari