Vesela noć

PLESOM POZDRAVILI SEZONU Dubrovački salserosi rasplesano rekli 'doviđenja' ljetu (FOTO)

Bila je to još jedna rasplesana i vesela noć za sve ljubitelje salse i drugih afro-karipskih ritmova u Caffe baru Promenada u petak navečer.

Udruga Ritmo de Salsa Dubrovnik svojim je partyjem zatvorila dugu ljetnu sezonu koja je bila prebogata plesnim događanjima. Uz mnoštvo partyja u Promenadi te nekoliko izleta u susjedne države, posebno se pamti sjajan provod na Cubamonte Salsa Festivalu u crnogorskom Sutomoru.
Posljednji ljetni party bio je prilika za još jednu sjajnu zabavu, prisjećanje na rasplesano ljeto, ali i za planiranje novih plesnih uzbuđenja.
Naime, upis novih grupa održat će se 30. listopada na poznatoj lokaciji u zgradi TUP-a, a prethodit će mu predupisni salsa party u Spioni 26. listopada.
Podsjetimo, udruga Ritmo de Salsa u veljači 2018. godine proslavit će svoj peti rođendan. Od osnutka do danas uspjeli su izgraditi temelje jedne predivne priče – ples, druženje, zabava i uživancija u pozitivnoj atmosferi. Upravo to privlači Dubrovčane afro-karipskim plesovima, a salsa scena na jugu Hrvatske ozbiljno se razvija.
Više o aktivnostima Udruge Ritmo de Salsa Dubrovnik može se saznati na službenoj Facebook stranici.

Komentiraj članak

Komentari