Premijer komentirao

PLENKOVIĆ O MIROSLAVU ŠKORU 'Nastup mi je djelovao je kao parodija na Večernju školu, čovjek puno bolje pjeva nego što govori'

Andrej Plenković komentirao je u ponedjeljak, među ostalim, jučerašnju Škorinu izjavu o tome da je izdao Tuđmana, piše N1.

"Andrej Plenković je izdao HDZ i Franju Tuđmana. Kolinda Grabar Kitarović je kandidatkinja Plenkovića. Obraćam se HDZ-ovim biračima, ja ću biti vaš predsjednik, baštinit ću Franju Tuđmana. Neću iznevjeriti ne samo HDZ-ovce nego i druge stranke koje su me podržale. Maknimo ove jer oni ne razumiju ništa. Želim biti predsjednik ujedinitelj našeg napaćenog naroda", rekao je Škoro u nedjelju, piše N1.

'Glas za Škoru je glas za Milanovića'

HDZ-ovcima ne treba Škoro, Bulj, Grmoja, Petrov... sva ta bulumenta... da im kaže za koga će glasati. HDZ-ovci će glasati za Kolindu Grabar-Kitarović, podržat ce njemu politiku i politiku Vlade", kazao je, prenosi N1.

"Vidim da me se Škoro jako ulovio, kao što sam interesantan i zlonamjernim i bezidejnim političarima MOST-a. Ljudi moraju znati da je glas za Škoru glas za Milanovića i SDP. Svi koji dijele vrijednosti Tuđmanovog HDZ-a glasat će za Kolindu Grabar- Kitarović"

"Dvije minute Škorinog nastupa koji sam vidio, djelovao mi je kao neka parodija na Večernju školu, s tim što je Večernja škola zabavna, ovo je loše. Čovjek puno bolje pjeva nego što govori".

Milanović i hvatanje krivina

Govoreći o Milanoviću, premijer se prisjetio devedesetih.

"Imate čovjeka na kojeg smo devedesetih u Ministarstvu gledali - je li to onaj koji hvata krivine. To je bila njegova odlika tada. Koji je očito u ušao u ovu kampanju s lošim karakterom, s neistinama i bez programa, i s nikakvim rezultatima kao premijer."

Komentari

Komentiraj članak

Komentari