Lijep iznos

PLAĆA OKO 19 TISUĆA KUNA! Facebook traži stručnjaka iz Hrvatske za rad u Irskoj

Facebook je objavio oglas za posao u kojem traži stručnjaka za tržište (market specialist) iz Hrvatske koji bi radio u Dublinu.

Kako stoji u oglasu objavljenom na Facebooku, zadaća odjela za tržišne operacije je briga o sigurnosti korisnika te rješavanje slučajeva u kojima je došlo do kršenja Facebookovih pravila korištenja. Upravo bi se tom odjelu trebao pridružiti stručnjak iz Hrvatske, piše Index.

Iz Facebooka navode kako nude stalni radni odnos, a radilo bi se iz Dublina. Odabrani kandidat radio bi s ostalim stručnjacima iz Hrvatske.

Neka od zaduženja ove pozicije uključuju brzo, kvalitetno i točno odgovaranje na upite korisnika, istraživanje i rješavanje problema koje korisnici prijave na Facebooku, razmatranje prijava nepodobnog sadržaja te podizanje kvalitete cjelokupnog korisničkog iskustva na hrvatskom tržištu.

 Kandidat mora imati prvostupničku diplomu ili magisterij iz područja marketinga, najmanje dvije godine radnog iskustva, mora poznavati rad u Excelu, odlično poznavati engleski i hrvatski jezik te biti upoznat s aktualnim događajima u Hrvatskoj i ponašanjem korisnika iz Hrvatske na društvenim mrežama.

Facebook nije objavio koliku plaću nudi za ovu poziciju, ali na stranici za pretraživanje poslova Glassdoor stoji kako je prosječna godišnja plaća za ovo radno mjesto 41.000 eura bruto. U taj su broj uključeni i bonusi. To bi značilo da bi mjesečna neto plaća iznosila nešto više od 2600 eura, odnosno 19.500 kuna.

Komentiraj članak

Komentari