ANKETA

Pitali smo poznate Dubrovčane gdje idu na skijanje

Ako još niste odlučili gdje ćete otići na skijanje ove godine, možda vas inspiriraju poznati Dubrovčani. Naime, u anketi za naš portal neki od njih otkrili su svoje omiljene destinacije, dok drugi par preferiraju toplije krajeve.


Jelena Pače Sentović (dubrovačka galeristica)
"Do sada nažalost nismo imali vremena, ali se nadam da ćemo biti u mogućnosti otići u drugom mjesecu. Prethodnih godina išli smo na Blidinje, a još nismo sigurni gdje ćemo ići ove zime. Inače jako volim snijeg i voljela bih da idem skijati u Austriju ili Švicarsku, ali nije to moj đir."Željko Raguž ( dogradonačelnik Grada Dubrovnika)
"Nisam bio, ne idem gotovo nikad, nisam baš ljubitelj skijanja. A i ovaj zimski period proveo sam radeći. Prethodnih godina prakticirao sam tijekom zimskih mjeseci otići u toplije krajeve, to mi je ipak draže.Jerko Feri Certić ( ravnatelj OB  Dubrovnik)
"Inače jako volim skijanje, skijao sam i kao student dok sam studirao medicinu, ali nažalost ove godine zbog posla i nekih privatnih obaveza nisam mogao otići. Prethodnih godina išao sam u Kranjsku goru i na Bled, a da mogu poći ove godine- otišao bih tjedan dana na Karibe."Marin Ivanović ( povjesničar umjetnosti)
"Volim snijeg, ali nisam ljubitelj skijanja. Ove godine nisam nigdje išao čak ni za Novu godinu zbog poslovnih obveza. Kada idem negdje to su najčešće kulturne destinacije kao Beč, Rim ili Pariz."Mirjana Kaznačić ( ravnateljica OŠ Lapad)
"Jako volim snijeg i skijanje, ali ove zime nažalost nisam išla zbog posla i obaveza. Prije smo zimi išli na Blidinje, Kupres i Vlašić, a ponekad i u Austriju, no ove godine nažalost nisam u mogućnosti ići." / Klara Špančić/

Komentiraj članak

Komentari