ZAMKA STARENJA

Pet znakova da se ne odijevamo u skladu s godinama

Ponekad znamo pasti u zamku nošenja odjeće koja nije prikladna za naše godine, a sve zbog toga kako bismo izgledali mlađe. Ako uvijek želite izgledati moderno, nemojte slijepo slijediti trendove koji ne odgovaraju vašem tipu tijela i dobi.

Treba znati koji su modni izričaji prikladni za vaše godine, a koje treba preskočiti, donosi Zadovoljna.

1. Još uvijek kupujete u trgovinama prvenstveno namijenima tinejdžerima

Odjeća koju tinejdžeri nose nije odjeća koju trebate i vi nositi, i obrnuto. Uz to, njihov način života razlikuje se od vašega.Trendovi su otvoreni za različite interpretacije raznim generacijama. Način na koji mladi nose leopard uzorak na majicama ili hlačama, a koji i vi slučajno volite, ne znači da biste ga i trebali odmah nositi.
Ako baš ne možete odoljeti, umjesto leopard tajica, radije odaberite manje uočljive tenisice leopard uzorka.

2. Vaš je ormar pun smiješnih natpisa na majicama

Razmislite o stvarnoj poruci koju prenosite i prvi dojam koji stvarate. Naglasiti majicama s natpisom da imate smisao za humor nije uvijek pametna ideja.
Ako želite da ljudi misle da ste pribrani, kreativni, snažni, to možda možete učiniti s unikatnim i otkačenim komadom nakita kako biste pokazali taj aspekt svoje osobnosti koji vas čini zrelijima.

3. Želite pokazati puno kože 

Ne, ovdje nije riječ o sramu zbog svoga tijela. Ako ga želite pokazati, postoje načini na koje to možete učiniti tako da izgleda senzualno, ali i prikladno. Prvo odaberite samo jedan dio tijela koji želite pokazati. Ako imate haljinu niskog reza, neka vam gornji dio bude duži. Ako imate kratki top, ne pokazujte pupak i uparite ga s dugim hlačama ili efektnom jaknom.Rukavi izrađeni od prozirnog materijali još uvijek su seksi, a odaju dojam pokrivenosti.

4. I dalje se odijevate kao i prije 10 godina

Najbrži način da izgledate starije jest da nosite nešto zastarjelo, osim ako je riječ o bezvremenskom komadu odjeće, poput klasičnog sakoa. Ažurirajte svoj ormar svakih nekoliko sezona.

5. Još uvijek ste buntovni i to pokazujte odjećom

Možete ostati vjerni tome tko ste bez imidža buntovnog tinejdžera. No ako baš želite, učinite to preko vikenda, a ne tijekom tjedna kada odlazite na posao. Ako želite nositi poderane traperice koje su u trendu, zadržite rezove minimalno na koljenima, a zatim hlače kombinirajte s prikladnom jaknom.

Komentiraj članak

Komentari