UŽAS U SPLITU

Pas ugrizao djevojčicu u Splitu, vlasnik se izderao na nju

Sinoć oko 20:30 na ulici na splitskom Kmanu muškarac je šetao dva tornjaka (zasad nije poznato jesu li mješanci ili su čistokrvni psi) te išao ususret djevojčici koja je šetala svog psa, prenosi Dalmatinski portal

U jednom trenu psi su krenuli jedni na druge i u pokušaju razdvajanja ozlijeđeni su i muškarac (zadobio je lakše ozljede) i djevojčica (zadobila je teže ozljede). Djevojčica je, kako nam kažu u policiji, osim ugriza zadobila i prijelom na zapešću ruke, no tek se mora utvrditi je li prijelom nastao kada joj se njen pas istrgnuo iz ruke ili u trenu dok je razdvajala pse.

U policiji nam kažu da zasad nisu utvrdili elemente kaznenog djela te da su protiv vlasnika tornjaka podnijeli obavezni prekršajni nalog. Dodaju kako se kriminalistička istraga nastavlja kako bi utvrdili je li tu bilo i kaznenog djela.

Dalmatinski portal javlja kako je vlasnik tornjaka, za koje navodi da su mješanci, svoje pse vodio bez uzice, a djevojčica je svog psa imala na uzici. Tvrde, pozivajući se na izjave očevidaca, kako je vlasnik pasa otišao ne pruživši pomoć djevojčici te se još i izderao na nju.

"Taj vlasnik sije strah, nažalost platilo je dijete", kazao je Dalmatinskom portalu očevidac s Kmana.

 

Komentiraj članak

Komentari