DUBROVNIK

PARKIRANJE 'NA DIVLJE': Automobilima zauzeli pola kolničke trake na Batali (FOTO)

Opet problemi na Batali. Očito je da nema kraja priči o nepropisnom parkiranju. Iako smo jučer objavili kako uskoro kreće ocrtavanje parkinga na tom području, što su nam potvrdili iz Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika, ne možemo ne objaviti fotografije čitatelja koji je snimio nepropisno parkirane automobile, ovoga puta s druge strane ceste, i koji se pita 'zašto se policija oglušuje na moje dopise?'.

Iz fotografija se jasno vidi da su svi automobili parkirani nepropisno jer zadiru u kolničku traku i tako ometaju vožnju istom. Jasno se vidi i širina druge kolničke trake tako da se može usporediti koliko je traka gdje su parkirani automobili zapravo sužena.

- Mene samo zanima zašto se policija oglušuje na ovaj problem. Napisao sam i dopis za koji naravno nisam dobio odgovor. Ovakve stvari očito prolaze, a za znatno manje prekršaje dobivaju se kazne, napisao nam je čitatelj uz priložene fotografije te istaknuo kako očigledno pravila nisu ista za sve građane.
- Očito je da netko tko živi u tim zgradama uspješno zatvara oči policiji i sanitatu, zaključio je nakraju naš čitatelj.
Iz PU Dubrovačko-neretvanske ni mi nismo dobili odgovor na navedena pitanja.

Komentiraj članak

Komentari