HUMANITARNI KARAKTER

PALČIĆEVIH 8 - Izvještaj i rezultati s prvog dana turnira (FOTO)

Caffe bar Catamaran iz Srebrenog, Caffe bar Kiss iz Mokošice, Caffe bar Mirakul iz Lapada i Riva iz Slanoga igrat će danas u završnici humanitarnog turnira kafića 'Palčićevih 8' koji se u organizaciji Škole malog nogometa Square Župa dubrovačka igra u dvorani tamošnje osnovne škole.

Catamaran i Puls su utakmicu završili na penale nakon remija u regularnom dijelu, a na isti način Kiss je doma poslao Konobu Tomislav sa Zvekovice. Mirakul je bio bolji od Belfasta s rezultatom 3:1, a u poisljednjoj utakmici Riva je na penale bila bolja od Konobe Koloseum.

Podsjetimo, turnir je organiziran u suradnji s udrugom Klub roditelja nedonoščadi Palčići, a svaka od ekipa ima svoju boju majice, a upravo je kupnja 15 majci (na što se obvezala svaka prijavljena ekipa) bila kotizacija za turnir.

Cjelokupni prihod ide za potrebe djelovanja udruge, a u akciji sudjeluju i svi gledatelji za koje je cijena ulaznice simboličnih 10 kuna. Svi koji žele mogu kupiti i majicu na ulazu u dvoranu.

Danas, drugi dan turnira igraju se polufinala, revijalne utakmice nogometnih nada i nogometnih legendi nakon čega će naravno uslijediti finalna utakmica turnira te dodjela pokala.

Rezultati prvog dana:

Caffe bar Catamaran - Caffe bar Puls 2:2 / kazneni udarci 2:0
Caffe bar Kiss - Konoba Tomislav 3:3 / kazneni udarci 4:3
Caffe bar Mirakul - Celtic bar Belfast 3:1
Konoba Koloseum - Riva Slano 3:3 / kazneni udarci 2:3.
 
Raspored finalnog dana turnira - petak, 29. prosinca

18:00 Prvo polufinale: Caffe bar Catamaran - Riva Slano
18:50 Revijalna utakmica: nogometne nade
19:30 Drugo polufinale: Caffe bar Kiss - Caffe bar Mirakul
20:30 Revijalna utakmica: nogometni veterani,
21:15 Finalna utakmica 
 

Komentiraj članak

Komentari