Online anketa

Ovu intimnu frizuru ne voli muškarci (a ni žene)

Brazilka, šumica, trokutić, cherokee, pošumljena brazilka - to su neke od ženskih intimnih frizura koje se redovito nalaze na vrhovima lista onih najpopularnijih. Naravno, postoje i frizurice koje ne vole muškarci, a ni žene.

Jedna online anketa malo će pomoći u rješavanju dileme oko najmanje popularne ženske intimne frizure. Naime, sudionici oba spola koji su sudjelovali u istraživanju među ponuđenim frizurama kao najgoru su odabrali takozvanu liniju ili pistu.

To su popularni nazivi za trakicu željene debljine koja se ostavlja po sredini vulve, dok se ostatak dlačica depilira. Nakon njihovog uklanjanja, ostatak dlačica se skraćuje, također prema želji, prenosi zadovoljna.hr

Muškarci su kao razlog zašto je ne vole naveli njezinu 'nedorečenost'. Više preferiraju konkretne intimne frizure, poput brazilke ili prirodne šumice.

Žene su pak komentirale kako im se pista ne sviđa jer je previše retro, a ne odgovara im ni njezin 'geometrijski' izgled pravokutnika jer djeluje neprirodno. Zbog toga se umjesto piste ipak više opredjeljuju za uvijek popularni trokutić.

Komentiraj članak

Komentari