Seks i veze

Ovo su sve tajne kultne poze 69

Svi smo čuli za slavnu pozu 69, no parovi ju često zanemaruju, izbjegavaju i tako zapravo propuštaju veliki užitak.

ZA I PROTIV

Prednost poze 69 je što oba partnera imaju priliku istovremeno osjetiti veliko zadovoljstvo, no to je i njezina najveća mana. Naime, činjenica da oba partnera imaju priliku osjetiti zadovoljstvo oralnog seksa može dovesti do toga da jedan od partnera svoje zadovoljstvo stavi na prvo mjesto.

BEZ SUZDRŽAVANJA

Kada ste se opustili i odlučili za ovu pozu - nema više mjesta za suzdržavanje. Isprobajte sve pokrete koji vam padnu na pamet i uspjeh je zagarantiran. Kako biste unijeli još više uzbuđenja i potaknuli akciju, isprobajte različite "frizure" koje zasigurno neće proći nezapaženo. A pošto je ova poza vrlo erotična, žene trebaju biti oprezne - stručnjaci preporučuju da prvi započnu igru.

TKO JE GDJE

Prilikom izvođenja ove poze, žene bi trebale biti ispod muškarca - tako će gospodi biti znatno lakše zadovoljiti partnericu, a i ona će više uživati. Poželjno je i korištenje ruku prilikom stimulacije.

UDOBNOST

Vrlo važan element je da se udobno smjestite. Ne suzdržavajte se koristiti više jastuka kako bi pridržali određene dijelove tijela. Što se udobnije smjestiti, moći ćete lakše opustiti. Također budite opušteni - što je tijelo gipkije, to ćete moći isprobati više poza i da se duže ćete zadržati u njima. Ukoliko vam je tijelo ukočeno, teško ćete izbjeći grčeve i bolove.

Komentiraj članak

Komentari