Tko bi rekao?

OVO PUNO GOVORI O VAMA Kako stavljate wc papir na držač? Navika koja upućuje na određene crte osobnosti

Sve je počelo kao zabavan eksperiment, ali je usput iznjedrilo prilično čvrste rezultate

Jedna od vječnih dvojbi s kojima se susreće svaka prosječna obitelj jest – treba li se toaletni papir stavljati na držač na način da se otkida s prednje ili stražnje strane. Znanstvenici su o tom pitanju već mnogo puta raspravljali i na koncu se usuglasili kako je pravilno rolu postaviti sprijeda, umjesto da su listovi usmjereni prema zidu, piše net.hr

Navika koja upućuje na određene crte osobnosti

Na taj način papir ćete uhvatiti prstima i nećete doticati ostale površine, što je vrlo važno da biste izbjegli prenošenje bakterija koje mogu biti opasne za zdravlje. No, položaj toaletnog papira na držaču ne bira se samo iz higijenskih razloga.


Jeste li dominantni ili submisivni?

Pokazalo se da su osobe koje toaletni papir postavljaju s gornje strane, odnosno dalje od zida, dominantnije, a one koje ga postavljaju s donje strane, odnosno uza zid, submisivnije. Ovo istraživanje počelo je kao zabavan eksperiment, ali je usput iznjedrilo prilično čvrste rezultate u vezi s karakterom ispitanika.

“Toaletni papir ne laže. Način na koji ga stavljate na držač zaista mnogo govori o vama”, poručila je Carle, prenosi MSN.

Komentiraj članak

Komentari