INTRIGE

OVO JE ŽENA KOJA JE STALA IZMEĐU WILLIAMA I KATE U visoko društvo ušla je udajom za bogatog markiza

Rose Hanbury ima 35 godina te se prije udaje bavila modelingom, piše Net.hr.

Glasine da je William vara s njezinom prijateljicom, Rose Hanbury, Kate Middleton jako su pogodile te uzrokovale ozbiljne probleme u njihovu braku, pišu britanski mediji.

Štoviše, iako su Rose i njezin 58-godišnji suprug David, markiz Cholmondeley, na relativno visokoj poziciji u društvu te su rado viđeni gosti na eventima u Norfolškom području, gdje kraljevski par također često obitava, pojavile su se glasine kako je Kate dala sve od sebe kako bi onemogućila markizi pristup društvenim događajima.

Rose Hanbury ima 35 godina te se prije udaje bavila modelingom, a iza nje je bila agencija Storm, ista ona u kojoj je bila Kate Mos.

Nakon udaje za bogatog 58-godišnjeg markiza Davida, posvećuje se obitelji te dobiva troje djece. Navodno su njezina djeca vrlo bliska s onom od Kate i Williama, no nakon glasina dobri odnosi su zamrli. Štoviše, priča se i kako je brak fatalne markize na klimavim nogama s obzirom na to da se pojavila na zadnjem eventu bez prstena.

Iako je kraljevska obitelj, zbog spornih tekstova o aferi, novinarima počela prijetiti tužbama, ne zna se hoće li se išta od toga zaista dogoditi.

Komentiraj članak

Komentari