Crna kronika

Ovo je Dragan Đurić, monstrum koji je ubio i zakopao djevojčicu Tijanu Jurić! (FOTO)

- On je uhićen u svojoj mesnici, gdje je mirno tranširao meso, kao da se ništa nije dogodilo i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja, a nakon dva tri sata promatranja odlučili smo ga privesti. Bio je na poligrafskom ispitivanju koje je dugo trajalo i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve priznao, rekao je srbijanski ministar policije Nebojša Stefanović, piše Telegraf.

Dragan Đurić, mesar iz Surčina, koji je ubio i zakopao nestalu djevojčicu Tijanu Jurić, uhićen je sinoć nakon intenzivne potrage srbijanske policije. On je, prema riječima ministra Stefanovića, vozilom udario nesretnu djevojčicu, uhvatio za vrat, ubacio u vozilo te odveo u dvorište i tu je ubio.

- Skinuo je odjeću s nje, odvezao je desetak kilometara od Sombora i pored puta zakopao zemljom, koju je imao u prtljažniku automobila. Obdukcijom će biti utvrđeno je li Tijana bila silovana, izjavio je ministar Stefanović.

- On je uhićen u svojoj mesnici  gdje je mirno tranširao meso, kao da se ništa nije dogodilo, i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja, a nakon dva tri sata promatranja odlučili smo ga privesti. Bio je na poligrafskom ispitivanju, koje je dugo trajalo, i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve priznao, kazao je ministar unutarnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, i dodao kako je monstrum koji se iživljavao nad Tijanom visok dva metra i težak preko 100 kilograma, dodao je ministar Stefanović, a prenosi Telegraf.

Komentiraj članak

Komentari