Izazovi

Ove žene su kao stvorene za brak i ljubav (pročitajte kako im to uspijeva)

Pronaći ljubav nije toliko teško, ali zadržati je može postati veliki izazov. Neke su žene jednostavno stvorene da uspiju u tome, a to mogu zahvaliti svom načinu razmišljanja.

Imaju otvoren um

Imati određeni tip muškarca je super koncept, ali samo ako želite da zauvijek ostanete same. Žene koje su sretne u ljubavi nemaju popis kvaliteta koje traže, a ako ga i imaju, znaju da ga se ne mogu striktno držati. Ako dajete šansu samo određenim ljudima, male su šanse da će baš neki od tih muškaraca dati šansu i vama.

Mane im nisu toliko važne

Žene koje nisu sretne u ljubavi će uvijek pronaći neku manu zbog koje će odbaciti muškarca, a one sretne će tu manu pokušati zaobići, pa čak možda i pretvoriti u vrlinu. Nitko nije savršen, ali ljubav između dvoje nesavršenih ljudi može biti savršena.

Ne žive u prošlosti

Nakon teškog prekida, najlakše je samo razmišljati o tome što je moglo biti. Uspješne žene shvaćaju da je jedna ljubav završila i da nema smisla čekati da se vrati. Muškarci ne podnose žene koje žive u prošlosti, nego one koje su u stanju uživati u sadašnjosti gledajući ka budućnosti.

Ne generaliziraju

Samo zato što je jedan muškarac bio loš, ne znači da su svi ostali takvi. Mnoge žene se prepuste ovakvom načinu razmišljanja, pa same sebe koče u pronalasku nove ljubavi. Nakon prekida je potrebno odvojiti neko vrijeme da prebolite muškarca, i krenete dalje s pretpostavkom da je on bio izuzetak.

Imaju svoj život

Muškarci ne podnose žene koje se u vezi pretvore u nepokretnu masu koja živi samo za njih. Jasno je da ćete reorganizirati svoje vrijeme, ali nikada ne smijete odbaciti svoj vlastiti život samo zato što imate dečka. Žene koje uz novog dečka zadržavaju svoje prijatelje i hobije su puno uspješnije u ljubavi od onih koje se jednostavno prepuste.

Komentiraj članak

Komentari