Zgrada kolodvora

OTVORENJE POD MASKAMA Svečanošću i službeno počeo s radom Centar za mlade Dubrovnik (FOTO)

Otvoren je Centar za mlade Dubrovnik. Prostorije Centra nalaze se na adresi Obala pape Ivana Pavla II 44a, na prvom katu zgrade autobusnog kolodvora.

Otvorenje je održano u sklopu programa obilježavanja Međunarodnog dana mladih, piše Dubrovački dnevnik.

Uz samo otvorenje održana je prezentacija o organizaciji Centra za mlade Dubrovnik, udrugama članicama, sadržaju i budućoj viziji. 

Udruge članice su Univerzalni istraživački institut UR, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije, Udruga za mlade Maro i Baro, Savjetovalište za mlade, Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Volonterski centar, Udruga za promicanje medijske kulture Luža, Foto-klub Marin Getaldić, Centar za karijere mladih Dubrovnik, Udruga za kreativno održivi razvoj i konkurentnost KORAK i Udruga RC modela Dubrovnik.

Održan je i Dan otvorenih vrata gdje su predstavnici udruga predstavili svoj rad, projekte i aktivnosti. Danas su održane i dvije radionice, jedna "Ponos i predrasude" o ljudskim pravima u organizaciji Udruge Bonsai te radionica 3D crtanja Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

Otvaranju je nazočila zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, predstavnici Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika, Luke Dubrovnik, Lučke uprave Dubrovnik te brojni drugi uzvanici.

 

Dodijeljene su zahvalnice svima zaslužnima za ovaj projekt.

Komentiraj članak

Komentari