SUPER PRILIKA

OTKUP ZLATA Brzo i jednostavno rješenje za financijske probleme

Otkup zlata i srebra stoljećima je djelatnost prisutna u zlatarskom poslu, no pojavom tvrtke Auro domus u Hrvatskoj prvi je puta organizirana na pristupačan i profesionalan način, omogućivši na taj način hrvatskim građanima legalnu i diskretnu mogućnost zamjene lom zlata za isplatu odmah u gotovini. Procjenu zlata u brojnim poslovnicama Auro Domusa diljem Hrvatske provode educirani i ljubazni djelatnici ovlašteni za izradu ponuda za otkup zlata klijentima.

Tvrtka Auro domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833 , 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99)...

Uz zlato, u poslovnicama tvrtke Auro domus nudi se i usluga otkupa srebra u svim oblicima. Otkupljuje se srebrni nakit, srebrni pribor izrađen u potpunosti od srebra, razne predmete od srebra kao što su tacne, pepeljare i ostale predmete od srebra, te srebrnjaci i srebrne poluge. Djelatnici tvrtke Auro domus, nakon provjere i vaganja srebrnih predmeta, izradit će ponudu za otkup, te nakon njenog prihvaćanja isplatiti vrijednost otkupljenih predmeta u gotovini.

Za klijente koji nisu sigurni žele li prodati svoje lomljeno zlato, ili samo žele doznati kolika je njegova vrijednost i radi li se o „pravom zlatu“ ili imitaciji, djelatnici Auro domusa izradit će besplatnu procjenu i neobvezujuću ponudu za otkup.
Posjetite nas u poslovnici u Dubrovniku, na adresi Obala Stjepana Radića 3. Više informacija potražite na stranicama otkupzlata.aurodomus.hr i besplatnom info-broju 0800 73 72.

(PROMO)

Komentiraj članak

Komentari