Tehnologija

OTKRIJTE TRIKOVE FACEBOOKA: Evo kako od profilne slike napraviti smajlić! (VIDEO)

Čak i brojni iskusni korisnici ove mreže ne znaju za neke sitnice i trikove koji se kriju na njoj, a otkriva ih ekipa s BuzzFeeda.

Jeste li znali da možete imati ‘smajlić’ od vlastite profilne fotke? Ako uzmete korisničko ime i stavite ga pod dvostruke uglate zagrade [[ime]] u prozoru za čavrljanje, poslat ćete minijaturnu profilnu sliku kao smješka u poruci. Valja imati na umu da stvar ne radi na mobilnim uređajima.

Oni koji imaju sreće te im je omogućeno svježije izdanje Facebooka mogu koristiti i napredne mogućnosti pretrage za osobama koje su zaposlene na nekom mjestu, čak i ako niste prijatelji.

Još jedan od ‘trikova’ je ubacivanje :putnam: u prozor za čavrljanje, što će ubaciti ‘ikonicu’ Chrisa Putnama, jednog od Facebookovih inženjera. Kad smo već kod komuniciranja porukama, jeste li znali da osim standardnog inboxa Facebook ima i other folder? Tamo se mogu pronaći poruke od ljudi s kojima niste povezani na ovoj društvenoj mreži.

Vjerovali ili ne, ali moguće je i platiti slanje poruke kako bi je neki slavni primili i… uz malo sreće i pročitali. Ono što bi vas moglo odvratiti od ideje su cijene…

Jezik interfejsa ove društvene mreže uistinu je moguće prilagoditi na mnogo toga – pa i piratski engleski. Kako to sve skupa izgleda u pogonu, može se vidjeti u BuzzFeedovom filmiću u nastavku:

Komentiraj članak

Komentari