Mali glazbeni festival

Osvojite ulaznice za koncert grupe S.A.R.S. na Orsuli

PortalOko dijeli 2x1 ulaznicu za koncert grupe S.A.R.S. Sve što trebate napraviti je: - lajkati našu facebook stranicu - objavite ovaj članak na svom facebook profilu - poslati nam svoje osobne podatke i kontakt broj na mail oko@portaloko.hr.

Grrupa S.A.R.S. jedan je od najtraženih novih grupa na prostoru cijele bivše države. Proslavili su se mega hitovom BUĐAV LEBAC. Nakon toga bend je izdao dva albuma s 5-6 također veoma uspješnih pjesama: Mir i ljubav, Debeli lad, To rade gangsteri iz vlade itd.

Potpomognut ogromnim brojem pregleda na Youtubeu postigao je popularnost u cijeloj regiji kakva se iznimno rijetko događa mladim bendovima u današnje vrijeme te izrastao u prvorazrednu koncertnu atrakciju.

Ulaznica za sve članove s iskaznicom udruge AMBIENT CROATIA je besplatna. Za registrirane prijatelje udruge ulaznica stoji 50 kuna a službena cijena ulaznice za sve ostale iznosi 70 kuna s uključenim autobusnim prijevozom nakon koncerta.  Koncert počinje u 22:00h. Ulaznice se mogu kupiti na vidikovcu cijeli tjedan prije nastupa.


Komentiraj članak

Komentari