'NAJOBIČNIJI CRV'

OSVOJIO JE BRATOVU ŽENU, ALI I NJEZINU MAJKU Slavni nogometaš Manchester Uniteda šokirao je sve oko sebe

Za jedne je legenda, a za neke, osobito one koji ga najbolje, najdulje poznaju, "obično smeće". Citat je to jedne izjave njegova brata, jadnog nesretnog Rhodrija, ali i oca Dannyja koji ga se odrekao i to u trenutku kad je ovaj promoviran za nacionalnog - izbornika...

Ryan Giggs tema je današnjeg feljtona o najvećim svjetskim skandalima, jer njegova afera(e) sigurno je utjecala na imidž koji je danas sve samo ne - sjajan.

"Oduvijek sam mislio da je sjajna osoba, no sada znam da nije. On je sramota, najobičniji crv. Nikada se nije ni ispričao i lijepo je znati da mi je uništio život zbog seksa. Znam da smo imali uspona i padova, ali ovo je dno dna", izjavio je razočarano Ryanov brat Rhodri nakon što je do njega došla informacija koja je evidentno sve - promijenila.

Bio je to jedan od skandala koji je uzdrmao 2011. godinu na Otoku. A tamošnji Mirror otkrio je, zapravo neimenovani izvor je otkrio, da je, dok Ryan još nije bio u braku, također još jednom odveo djevojku svog tri godine mlađeg brata - u krevet.

"Rhodri je tad uzeo teški bat i s njim nasrnuo na Ryana. Izgubio je razum. Malo je nedostajalo da dođe do velike tragedije!", ispričao je izvor.

Slavni veteran Manchester Uniteda godinama je gradio imidž savršenog obiteljskog čovjeka, no nakon što je šogorica Natasha "propjevala", svijet se srušio Ryanu, ali ponajviše nesretnom Rhodriju.

Devastirani brat je tako otkrio da mu je Ryan u dva navrata gostovao u krevetu, valjda da sve ostane u krugu obitelji, a da stvar bude još gora, otkrilo se da je slavni Velšanin pokušao u krevet odvesti i šogoričinu - majku! Navodno je i to "odradio"...

Domino efekt zakotrljao se nakon što je otkriveno da je spavao s Imogen Thomas, bivšom velškom misicom, uoči finala Lige prvaka, a sud je čak odbacio njegov zahtjev za zabranom objavljivanja fotografija koje su dokazivale njegovu bračnu nevjeru.
Jadan Ryan, što je evidentno preteška riječ u njegovu slučaju, na kraju se povukao na odmor u daleku egzotičnu državicu u kojoj se pokušao sakriti od skandala, spasiti brak.

Isto kao što nije uspio u tome, tako je i njegov imidž sportskog i javnog idola bio i ostao uzdrman, a na kraju su ga i neki sponzori napustili, okrenuli mu leđa.

Izjava njegovog oca Dannyja, a nakon što mu je sin izabran za izbornika, dovoljno je jaka:

"Sramim ga se i nije mi ugodno što nosimo isto prezime!"

Na kraju je nastradao onako kako to - najviše boli. Najveći nogometni ženskaroš, kako mu tepaju, ostao je olakšan za 40 milijuna funti u jednoj žestokoj brakorazvodnoj parnici...

Komentiraj članak

Komentari