Za Ivicu i njegovu obitelj

Organizira se humanitarna akcija 'Pomozimo Todorićevima'

Građani mogu donijeti hranu, odjeću i ostale potrepštine, a predsjednik udruge rekao je da će sve prikupljeno osobno u ponedjeljak odnijeti u Kulmerove dvore.

Prije nekoliko dana Ivica Todorić požalio se medijima da njegova obitelj i on teško žive. Njegove riječi izazvale su poprilične reakcije kada se zna da je godinama bio jedan od najbogatijih ljudi u Hrvatskoj, piše Dalmacija danas.

Njegove riječi ozbiljno je shvatio Jakša Bulić, predsjednik Udruge za nacionalni razvoj “Bili cvitak”.

Najavio je humanitarnu akciju “Pomozimo Todorićevima”, koja će se održati u nedjelju 19. siječnja u Solinu. Iz udruge pozivaju sve građane dobre volje da doniraju hranu, higijenske potrepštine, odjeću i obuću za Ivicu Todorića i njegovu obitelj.

– Odlučili smo pokrenuti akciju “Pomozimo Todorićima” da se građani kao vjernici i katolici priključe akciji te da prikupimo potrepštine. U nedjelju 19. siječnja, sredstva će se prikupljati od 10 do 12 sati ispred pošte u Solinu – kazao je za Dalmacija danas Jakša Bulić, predsjednik udruge.

Osobno će uručiti prikupljeno

Dosad su sudjelovali u raznim humanitarnim akcijama poput onih koje su bile usmjerene na izgradnju škole, izgradnju vodovoda u Ogorju…

 

Komentiraj članak

Komentari