Ususret koncertu

Organizatori koncerta Hausera i Olivera: Veliko hvala svim Dubrovčanima koji su nam dali podršku!

Organizatori koncerta Stjepana Hausera i Olivera Dragojevića objavili su priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.

Poštovani kupci ulaznica, mediji i dragi gosti,

kao zahvalu svima za razumijevanje zbog nove lokacije, kao poseban poklon onima koji dođu na koncert, osigurali smo NAJNOVIJI ALBUM OLIVERA DRAGOJEVIĆA „TIŠINA MORA“ kojeg će svi dobiti na ulazu u dvoranu.

Na upit za djelomičan povrat sredstava od kupljenih ulaznica; nije moguće napraviti djelomični storno ni djelomični povrat novca za kupljenu ulaznicu. Jednom prodana ulaznica je evidentirana u poreznoj upravi, fiskalizirana je i vrijedi kao račun i iz tog razloga se ne mogu raditi nikakve korekcije cijena. Jedina moguća varijanta je storniranje cijele kupovine i povrata novca u cijelosti što je u ovom slučaju omogućeno i s tim postupkom ne smije biti nikakvih problema ni u jednom od ova dva sustava. Ako ima, molimo da nam odmah javite.

Povrat novca za one koji ne žele na koncert je omogućen od jutros u 9 sati na prodajnim mjesta na kojima su kupili karte ili online putem upita na info@eventim.hr i podrska@ulaznice.com.hr, a paralelno se u prodaju vraćaju ulaznice koje su vraćene. Zbog nove lokacije i većeg kapaciteta nećemo puštati u prodaju dodatne ulaznice nego samo one koje su vraćene u prodaju.

Ulaznice se neće moći kupiti na ulazu u dvoranu već samo na prodajnim mjestima.

Kako bi koncert bio vizualno još čarobniji dodatno smo uložili u scenske efekte i u audiovizualnu opremu tako da će ovo biti zaista rijetko viđen vizualni doživljaj – i iznenađenje svima koji misle da to nije moguće. Nezadovoljstvo određenih kupaca zbog nove lokacije su sastavni dio ovog posla, a mi kao organizatori možemo zahvaliti medijima na reaktivnosti, publici na razumijevanju, Športskoj dvorani Gospino polje na brzoj reakciji i gostoprimstvu te sustavima za prodaju ulaznica na suradnji. Jer svi dajemo maksimum u ovoj situaciji. I VELIKO HVALA svim Dubrovčanima koji su se involvirali u organizaciju nevjerojatnom brzinom i koji su nam dali podršku.

S poštovanjem,
Menart BPM i Javna ustanova Rezervat Lokrum

Komentiraj članak

Komentari