SKANDAL

OPĆI KAOS NA UTAKMICI NIŽIH LIGA U BIH Internetom kruži video makljaže igrača i navijača

Skandal u nižoj ligi Bosne i Hercegovine! Utakmica područne lige Birač između Jadra iz Nove Kasabe i Branjeva prekinuta je u jučer u 80. minuti, javljaju bosanskohercegovački mediji. Domaćin je vodio sa 3-1,a igrala se 80.minuta kada je utakmica završila. Došlo je do tučnjave igrača dviju momčadi, a u sve su se umiješali i navijači.

Snimka tučnjave pojavila se i na društvenim mrežama. Do prekida je, piše “Sportsport.ba“, došlo nakon sukoba dvojice domaćih igrača, poslije toga se umješala i publika pa je na terenu nastao opći kaos.

Uz suradnju redara i drugih službenih lica na ovoj utakmici, policijski službenici su uspjeli uspostaviti narušeni javni red i mir, A tom prilikom je identificirano nekoliko osoba koje su sudjelovale u tučnjavi.Policijskoj stanici Milići jučer je oko 17. 30 prijavljeno da je došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučnjavom između sudionika dvoboja kao i navijača oba kluba.

Iz policije su obavijestili javnost kako će se nastaviti daljni rad na utvrđivanju svih činjenica navedenog događaja i identifikaciji i procesuiranju svih osoba koje su sudjelovale u narušavanju javnog reda i mira.

Video možete pogledati OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari