RUJANFEST

ONI SU IDOLI MLADIMA Buba Corelli bio je uhićen zbog dilanja droge

Ovogodišnji Rujanfest otkrio je da su Jala Brat i Buba Corelli idoli mladih Hrvata. Dvojac iz Bosne i Hercegovine osvojio je Balkan i već godinama niže hitove koji imaju i po 95 milijuna pregleda na YouTubeu. Buba i Jala počeli su kao underground reperi u Sarajevu, a otkako su se spojili, haraju trap scenom s čijeg vrha očito nemaju namjeru sići.

Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić, 2015. godine je s još 12 osoba u Sarajevu uhićen zbog dilanja droge, izvijestio je tada Klix. U to je vrijeme pjevač nastupao u klubovima u Sarajevu, a drogu je prodavao navodno zbog dodatne zarade. Nije potvrđeno koliko je mjeseci glazbenik proveo u zatvoru, a neki mediji tvrde da je iza rešetaka ležao godinu dana. 

Corelli je bio član sarajevske podzemne hip-hop grupe G Recordz. Objavio je pjesmu "Oh No" još 2011., a nedugo zatim je upoznao Jasmina Fazlića, odnosno Jalu Brata. Njih dvojica potom su počeli surađivati i snimili album Sin City u ožujku 2013.  Bubu i Jalu u zvijezde su vinule suradnje s Rastom i turbo folk pjevačicom Mayom Berović. Dvojac je 2016. godini na YouTubeu objavio album Kruna koji uključuje hitove "Sporije", "Restart", "Dokaz" i "Klinka”. 

Danas s Jalom i Bubom žele surađivati svi s pop folk scene Balkana. Na popisu njihovih najdražih suradnica je i Severina Kojić, s kojom je Jala Brat snimio dvije pjesme - Otrove i Magiju, za koje je dvojac napisao i tekst i glazbu. Pjesma Otrove ima čak 81 milijun pregleda, piše Index.

Komentiraj članak

Komentari